onsdag 8. oktober 2008

Ælv'rum engelsk

DRITT kaldt om morgenen, dritt varmt om dagen... Det er Elverum i et nøtteskall det. Om morgenen kler man på seg boblejakke omtrent, og på dagen går man i shorts og t-skjorte. Men, men...

Det siste "nye" på skolen om dagen er vel og merke MIMELEK, eller mimeleik som noen også kaller det. Det har vi lekt to kvelder nå, og man kan trygt si det slår ann! De av dere som kjenner meg vet vel kanskje litt om min entusiasme for ting? Da kan man tenke seg hvordan jeg skriker når noen mimer "et forkjørskryss-skilt bak-frem". smud smud.

Ellers møtte jeg klassen min i dag, virker som en sabla ålreit gjeng ;) Vi fikk også litt info om hva vi skal gjøre sånn før jul og DET er mye! Vi skal først opp på et juv på torsdag på dagstur. Også på søndag drar vi på hyttetur til Glitterheim turisthytte i Jotunheimen. Der skal vi være til onsdag, før vi drar videre til galdhøpiggen eller hva det nå enn heter? Stort fjell i alle fall. Der skal vi gå til topps. Videre skal vi gå på en isbre, altså brevandring, før vi kommer tilbake på skolen på lørdagen. Ukene etter det skal vi drive med elvepadling, samt at vi skal en tur til Stavanger for å surfe ( :D )!!. Så skal vi ha kite på gress (introkurs på en måte), skal også en del til Trysil og stå på brett. Også skal vi rundt slutten av november på en 6 dagers backpacking tur rundt i Skandinavia. Der reiser vi uten lærere, 3-4stk fra klassen og bare gjør hva vi vil ;) Eneste kriterie er at vi ringer til læreren klokken tolv hver dag, så det blir bra.. Gleder meg som en unge :D Det høres ut som et helt fantastisk spennende år!

Jeg må nesten fortelle dere litt om den berømte Ælv'rum engelsken. Det som er greia da, er det at vi har noen utenlandske studenter her fra overalt i verden, og når vi da får beskjeder og skal snakke med hverandre og sånn så ja, må vi snakke engelsk. Det startet vel egentlig med at lærerne (som forresten er en sabla useriøs gjeng) skulle oversette det de akkurat hadde fortalt på norsk. Og da kan en setning som "dere må ikke kaste sneiper på bakken, vi har søppelkasser til slikt" bli til: "stop smoking". Og vi hadde en sabla morsom episode her i går da vi lekte mimeleken da. Også kom Alex fra USA og skulle være med, så vi tok hele greia på engelsk for å inkludere han. Vel.. Vi skulle for ekspempel frem til ord som "gatelys" og "drivhus" og vi endte opp med "gatelamp" og "drivehouse". Så ja, vi har det helsikkes gøyalt med den engelsken vår ;)

Vi spiller forresten også masse volleyball...





...lager kunst à la sko





Og har grillkveld :)





Bollekinn-ut.

Ingen kommentarer: