lørdag 7. mars 2009

Lørdag

Idag så hadde vi danseseminar. Vi ble delt inn i grupper som fikk utdelt musikk og et tiår vi skulle lage dans fra. Vi fikk 70-tallet, og skulle lage dans til Kung fu fighting.
Ettersom ingen av oss var spesielt gira på dette her, endte vi med en blanding av macarena og jenka. Da vi skulle fremføre foran resten av skolen var det egentlig drit flaut, siden alle hadde jobbet lenge med moveZA, mens vi bare ga f. Vel... Det hele resulerte i at vi vant hele dansegreia, og fikk utdelt hvert vårt diplom :D



På kvelden i dag hadde vi programkveld med Beat for Beat. Jeg var på lag med Thea og Silje P, Team Kolbanger. I den første sangen var ordene "you just call on me". Vi visste så sykt godt hvilken sang det var, men kom ikke på det! Det endte med at det andre laget klarte den, og fikk et poeng. Neste sang var "since I don't know when". LETT! ABBA! Og poeng til oss. Scooore!
Siste sangen var noe med "buss". Og det var det andre laget som hadde hele oppgaven, og vant med å synge "Krasafaren Steinbu". Buhu..







Men vi var 8 lag, som konkurrerte i 4 innledende runder, og det var faktisk det laget som slo ut oss som vant hele Beat for Beat, så tøff konkurranse med andre ord :p

Det som var litt flaut var at jeg glemte noe på scenen, så når jeg gikk opp igjen for å hente det, midt i mellom to runder, så klarte jeg selvfølgelig å tryne i trappen på vei opp på scenen foran hele skolen. Den var FLAU.


Beat -ut

Ingen kommentarer: